Bezpečnostní politika firmy - Rohal, Jiří (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce má za účel přiblížit problematiku řízení fyzické bezpečnosti v zabezpečených oblastech fiktivní firmy dle ČSN ISO/IEC 27001. Práce je rozdělena do několika hlavních kapitol, a to do bezpečnosti oblasti, bezpečnosti zařízení, lidských zdrojů a řízení kontinuity informačních systémů.
Corporate security policy
Keywords: safety zone; protection; control; bezpečnost; zóna; ochrana; kontrola