Vinařské etikety - scénář výstavy - Bajgarová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá vytvořením scénáře o vinařských etiketách. Důležitým tématem práce je vinařství, hlavně moravské, a vliv, jaký vinařství mělo na vinařské kraje Moravy. Součástí práce jsou i stručné dějiny města Mikulova, jednoho z center vinařství.
Wine-labels - script of exibition
Keywords: víno; Vinařství; etikety; výstavy; muzea; Mikulov; Morava