Šumava v dílech Adalberta Stiftera a Karla Klostermanna - Šimůnková, Jana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se vztahuje k Šumavě a zabývá se literárním působením autorů různých narodností - Adalberta Stiftera a Karla Klostermanna.
Der Böhmerwald in den Werken von Adalbert Stifter und Karl Klostermann
Keywords: literatura; Šumava; Stifter, Adalbert; Klostermann, Karel