Analýza příjmů municipálních rozpočtů - Kolovratníková, Věra (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá analýzou příjmů rozpočtů osmi vybraných obcí ležících v okrese Chrudim. Cílem práce je porovnat výsledky vyplývající z této analýzy za období 2002-2005.
Analysis of revenues of municipal budgets
Keywords: obce; Daně; poplatky; rozpočty