Manažerské rozhodování pro výběr vhodného účetního softwaru - Bodláková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na výběr účetního a daňového softwaru pro vybranou účetní a finanční společnost. Charakterizuje některé účetní a daňové softwary. Dále se zaměřuje na metody vícekriteriálního rozhodování za jistoty a návrh řešení rozhodovacího problému pro vybranou firmu.
Management decision making for the selection of appropriate accounting software
Keywords: Účetní softwary; daňové softwary; vícekriteriální rozhodování; Accounting software; tax software; multi-criteria decision making