Úpravy spalovacího motoru 1,2 HTP za účelem prodloužení životnosti - Hron, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na prodloužení životnosti motoru HTP. V práci je zahrnuta diagnostika motoru a jeho hlavních celků, popsání častých závad a vlastní konstrukční úpravy vedoucí k prodloužení životnosti těchto motorů.
Modifications Engine 1.2 HTP in order to extend the life of
Keywords: Škoda Fabia 1,2; prodloužení životnosti; konstrukční úpravy; diagnostika; Škoda Fabia 1,2; life extension; structural modifications; diagnostics