Bankovní produkty řízení volné likvidity podniku - Kotasová, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práce je věnována bankovním produktům určeným k řízení volné likvidity podniku. Pozornost je zaměřena na problematiku finančního řízení podniku s důrazem na finanční plánování, investiční rozhodování a následné hodnocení finančních investic. Cílem práce je zhodnotit nabídku bankovních produktů v ČR pro podniky s volnou likviditou a vybrat nejvýhodnější produkty pro krátkodobé a dlouhodobé umístění finančních prostředků.
The bank products for controlling free liquidity of the enterprise
Keywords: enterprises; liquidity; Management; planning; financial investment; banks; bank products; podniky; likvidita; řízení; plánování; finanční investice; banky; bankovní produkty