Panevropa Coudenhove-Kalergiho - Továrek, Michal (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá životními osudy a dílem Richarda Coudenhove-Kalergiho. Druhá část práce je zaměřena na činnost Panevropské unie.
Coudenhove-Kalergi´s Paneurope
Keywords: Panevropa; Evropská integrace; politika; Československo