Teoretické a praktické znalosti záchranáře - kynologa a jeho zařazení do IZS - Krátký, Josef (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce popisuje práci záchranářské kynologie a mimořádné schopnosti psů ve službách Integrovaného záchranného systému. V praktické části se zabývá informovaností záchranářů o možnostech využití kynologie v Integrovaném záchranném systému.
Theoretical and practical knowledge of cynologist rescuer and his inclusion into the IRS
Keywords: kynologie; psi; Integrovaný záchranný systém; vyhledávání osob; cynology; dogs; Integrated rescue system; looking for men