Komunikační mix firmy ZETR Stavební prvky, s.r.o. - Rejmanová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2010)
Tématem této bakalářské práce je komunikační mix ve společnosti ZETR Stavební prvky, s. r. o.. V teoretické části nejprve vysvětluji jednotlivé nástroje komunikačního mixu, hodnotím jejich účinnost a mapuji názory jednotlivých odborníků na tuto problematiku. Praktická část je zaměřena na současný vývoj komunikace v obchodu a na analýzu komunikačního mixu firmy ZETR Stavební prvky, s. r. o. se zaměřením na hlavní a pro firmu strategický nástroj komunikačního mixu – osobní prodej.
Comunication mix of the company ZETR Stavební prvky, s.r.o.
Keywords: komunikační mix; obchod; osobní prodej; communication mix; personal selling