Skladování ve FEMAT Radotín s.r.o. - Červenka, Marek (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zaměřuje na skladování ve FEMAT Radotín s.r.o. První kapitola obsahuje teoretické vymezení skladování v podniku. V rámci druhé kapitoly je provedena analýza současného stavu skladování ve FEMAT Radotín s.r.o. včetně rozmístění regálů a položek ve skladu. Výsledky z analytické části diplomové práce jsou využity k následným návrhům pro zlepšení skladování, které jsou obsahem třetí kapitoly. Návrhy jsou zhodnoceny ve čtvrté kapitole.
Store management at FEMAT Radotín s.r.o.
Keywords: skladování; zásoby; ABC analýza; XYZ analýza; manipulační zařízení; storing; supplies; ABC analysis; XYZ analysis; handling equipment