Set laboratorních úloh pro logické řízení - Hatla, Jan (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce obsahuje několik laboratorních úloh pro trénování návrhu řídicího programu pro PLC Siemens Simatic S7-1200. První část bakalářské práce se zabývá seznámením čtenáře se základními dovednostmi logického řízení. Také seznámí čtenáře s PLC obecně a s programovatelným automatem Simatic S7-1200. Ve druhé části práce jsou konkrétní zadání a také řešení laboratorních úloh.
Lab exercises for logic control
Keywords: programovatelné automaty; PLC; logické řízení; laboratorní úlohy; programmable controllers; PLC; logic control; laboratory exercises