Ekonomické aktivity vybrané státní organizace - Hanzlíčková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice hospodářských aktivit vybrané státní organizace, konkrétně České pošty, s. p. V úvodní části je popsána organizační struktura České pošty. Dále jsou popsány a zanalyzovány ekonomické aktivity České pošty, s. p. se zaměřením na tržní služby. Praktická část se zaměřuje na tržní aktivity České pošty, s. p. z hlediska hodnotících postojů veřejnosti.
Economic activities of the chosen national organization
Keywords: státní podniky; Česká pošta, s. p.; alianční partneři; doplňkové služby; zákazníci; state enterprises; Czech post; allied partners; additional services; customers