Zhodnocení open source, freeware (shareware) produktů v oblasti CAD - Vrabec, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením open source, freeware (shareware) produktů v oblasti CAD. V rámci této práce je hodnoceno více produktů, přičemž zaměření je profilováno na dva vybrané produkty. V praktických příkladech jsou porovnány tyto programy s komerčním softwarem od firmy Autodesk AutoCAD 2008. V praktické části této práce je vytvořena webová prezentace ve smyslu jednoduchého kurzu těchto programů.
Evaluation of open source, freeware (shareware) products in the area CAD
Keywords: CAD; Systém; open source; freeware; shareware; progeCAD; System