Zobrazení polohy kolejového vozidla - Molnár, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá zobrazováním polohy kolejového vozidla. K zobrazování je pouţita API mapa Google maps API. Je zde popsaná práce s touto mapou a postup pro zobrazování jakýkoli značek na mapě. Stručně je zde popsána i tvorba ikon.
Display position of rolling stock
Keywords: Google maps API; JavaScript; PHP; AJAX; MySQL; azimut; azimuth