Návrh programu pro řešení bezpečné vzdálenosti při jízdě v koloně - Vašíček, Marek (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá výpočtem bezpečné podélné vzdálenosti. Hlavní důraz je kladen na bezpečnou vzdálenost při jízdě vozidel v koloně a návrh programu na výpočet této vzdálenosti.
Programming solution for calculating safe distance in a fleet
Keywords: silniční provoz; bezpečná vzdálenost; kolony; brzdění