Analýza špičkového zatížení napájecí stanice Planá u Mariánských Lázní (Vranov u Stříbra) - Bartoň, Josef (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá případem odběru elektrické energie na trati Plzeň - Cheb v úseku Plzeň Jižní předměstí - Lázně Kynžvart na napájecích stanicích Vranov u Stříbra a Planá u Mariánských Lázní.
Keywords: železniční doprava; napájecí stanice; elektrická energie