Stanovení cyklosporinu metodou přímého nástřiku ve spojení s tandemovou hmostnostní spektrometrií - Jureček, Josef (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na vývoj nové analytické metody pro stanovení Cyklosporinu A v krvi pacientů po transplantaci a s autoimunitními chorobami.
Determination of cyclosporine by direct injection mass spectrometry
Keywords: Cyklosporin A; hmotnostní spektrometrie; Cyclosporine A; determination; mass spectrometry