Die historischen Persönlichkeiten im Werk von Stefan Zweig - Kuťák, Jan (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá historickými postavami v díle S. Zweiga, konkrétně Josephem Fouché a Marií Antoinettou.
Keywords: německá literatura; Zweig, Stefan; literární postavy; psychoanalýza