Zařízení pro měření úhlu natočení volantu - Vaníček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce je zaměřena na konstrukční řešení zařízení pro měření úhlu natočení volantu. V první části jsou popsány zařízení a způsoby měření úhlu natočení volantu používané v moderních automobilech. V další části práce je pak rozebrána konstrukce, realizace a praktické ověření funkčnosti vlastního navrženého zařízení.
Equipment for steer angle measuring
Keywords: snímač; úhel natočení; konstrukce; measuring element; steer angle; construction