Poplatky za znečišťování prostředí v a.s. Synthesia Pardubice - Soustružníková, Jitka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá poplatky za znečišťování životního prostředí a jejich alokaci v a.s. Synthesia Pardubice.
Pollution fees in Synthesia a.s. Pardubice
Keywords: environmentální management; ISO 14000; poplatky za znečišťování ŽP; Synthesia Pardubice