Funkční výsledky artroskopického ošetření dynamických nestabilit zápěstí - Váchová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce na téma: "Funkční výsledky artroskopického ošetření dynamických nestabilit zápěstí" je rozdělena na část teoretickou a výzkumnou. Teoretická část se zabývá anatomii a fyziologii zápěstí, dynamických nestabilit zápěstí a jejich klasifikace, artroskopii a rehabilitací. Výzkumná část se zabývá porovnáním dat před a po operačním zákroku, získaných z dotazníkového šetření za pomocí "DASH" dotazníku.
Functional Results of Arthroscopic Treatment of Dynamic Wrist Instabilities
Keywords: wrist; wrist instabilities; arthroscopy; rehabilitation; DASH questionnaire; zápěstí; nestability zápěstí; artroskopie; rehabilitace; DASH