Finanční analýza vybraného podniku. - Horáková, Alena (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Mesa parts s.r.o. Analýza je prováděna pomocí vybraných poměrových ukazatelů za období let 2009 2013. Těmito vybranými ukazateli jsou ukazatelé likvidity, rentability zadluženosti a aktivity.
Financial analysis of selected company
Keywords: financial analysis; liquidity; profitability; indebtedness; activity; financial indicators; finanční analýza; likvidita; zadluženost; aktivita; poměrové ukazatele; rentabilita