Trestné činy proti životu a zdraví a jejich právní a ekonomické následky - Nováková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem práce je analyzovat právní úpravu trestných činů proti životu a zdraví se zaměřením na právní a ekonomické dopady této trestné činnosti na pachatele i oběť. Bude provedena analýza statistických údajů o trestné činnosti proti životu a zdraví.
Offenses against life and health and their legal and economic consequences
Keywords: trestné činy proti životu a zdraví; tresty; pachatelé; oběti; offenses against life and health; punishments; offenders; victims