Tester elektronek - Trnka, Milan (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce popisuje princip funkce elektronek a měření jejich základních parametrů. Součástí práce je návrh digitálního měřícího přístroje, který dokáže změřit základní parametry elektronek.
Vacuum tube tester
Keywords: elektronky; měření; zdroje; digitální; atmega32; elektron; vacuum tube; measuring; power sources; digital; electron