Fenomenologie posvátného z hlediska hermeneutiky - Řehák, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Autor se pokouší o zodpovězení otázek, souvisejících s tématem posvátného, a to v především z hlediska fenomenologie.
Phenomenology of sacred from the point of views the hermeneutic
Keywords: filosofie; fenomenologie; hermeneutika; Náboženství; filosofie náboženství; posvátno