Uplatnění konceptu CSR ve vybraných podnicích - Čermáková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na koncept společensky odpovědného podnikání. Práce obsahuje teoretická východiska tohoto konceptu a analýzu jeho naplňování v podnicích Telefónica, T-mobile a Vodafone. Principy uplatňování CSR v konkrétních podnicích jsou komparovány s názory respondentů dotazníkového šetření.
Application of the concept CSR in chosen companies
Keywords: společensky odpovědné podnikání; stakeholder; CSR aktivity; sociální oblast; ekonomická a environmentální oblast; corporate social responsibility; stakeholders; CSR activities; social sphere; economic and environmental sphere