Analýza bezpečnostních rizik na úrovni obcí a krajů - Černá, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku týkající se bezpečnosti na místní úrovni. Obsahem práce je analýza vybraných bezpečnostních rizik a bezpečnostních složek, které se podílejí na zajišťování bezpečnosti v obci Žďár nad Sázavou. Součástí práce jsou návrhy bezpečnostních opatření, které mohou vést ke zlepšení stavu bezpečnosti v této obci a mohou snížit rizika, která se zde vyskytují.
Analysis of security risks at the level of municipalities and regions
Keywords: rizika; bezpečnost; místní úroveň; integrovaný záchranný systém; obce; risks; safety; local level; integrated rescue systém; village