Úvěrové obchody Regiobanky, a.s. - Švrčina, Daniel (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce se zabývá průběhem úvěrového řízení v Regiobance, a.s. s důrazem na hodnocení bonity klienta. Část je věnována historii existence banky. Teoretický průběh úvěrového řízení a následně úvěrového vztahu mezi bankou a klientem je ukázán na dvou skutečných úvěrech poskytnutých klientům z výrobní sféry a z oblasti služeb. Cílem je zmapovat problémy provázející banku při poskytování úvěrů v době, jež je charakterizována zejména krystalizací potřebné legislativy a nedostatkem střednědobých a dlouhodobých zdrojů v bankovním sektoru.
Credit's business of Regiobank, s.c.
Keywords: úvěry; obchod; Regiobanka; klienti