Environmentálně orientovaný systém řízení - Sedlaříková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou zavádění enivronmentálně orientovaného řízení.
Environmental management system
Keywords: environmentální management; ISO 14000; životní cyklus výrobku; ekobilance