Výběr softwaru pro evidenci skladového hospodářství pro vybranou organizaci na základě požadavků - Semerád, Jakub (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá výběrem vhodného softwarového řešení pro evidenci skladového hospodářství, se zaměřením na specifické potřeby vybrané organizace. V práci jsou představeny systémy pro evidenci skladového hospodářství, popsán současný stav ve vybrané organizaci a definované klíčové požadavky na nový software. Dále jsou stanoveny kritéria a varianty pro výběr softwaru a následně proběhl průzkum dostupných řešení na trhu. Pro výběr optimální alternativy budou aplikovány metody vícekriteriálního rozhodování.
Selection of warehouse management software for the selected organization based on its requirements
Keywords: evidence skladového hospodářství; rozhodovací procesy; vícekriteriální rozhodování; inventory management; decision-making processes; multi-criteria decision-making