Die Negation im Deutschen - Hubená, Jitka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena na tvoření záporu v německém jazyce. Autorka uvádí přehled daného gramatického jevu, zabývá se tvořením, klasifikací a vyjímkami vyskytujícími se v negaci. Zároveň uvádí možnosti vysvětlení tohoto jevu ve vyučování.
Negace v jazyce německém
Keywords: němčina; cizí jazyky; Gramatika; výuka