Czech education with respect to future joining the European union - Prokešová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá problematikou českého vzdělávání. Všímá si této problematiky vzhledem k budoucímu vstupu ČR do EU.
České vzdělávání vzhledem ke vstupu České republiky do Evropské unie
Keywords: Vzdělávání; Česko; Evropská Unie; vzdělávací politika; Trh práce