Rekonstrukce křižovatky silnice č. III/18032 a MK Dlážděná-Litická v Plzni - Radobyčicích - Marek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Diplomová práce se zabývá rekonstrukcí pozemních komunikací v okrakové části města Plzně.
Crossing reconstruction of road no. III/18032 and local communication Dlážděná-Litická at city part of Plzeň - Radobyčice