Zavedení nového výrobku ve firmě Tokoz, a. s. - Tejkal, Marek (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá hodnocením vývoje výrobků v praxi oproti činnostem známým z teorie a vyvozením důsledků pro podnik. Dále představuje samotný podnik Tokoz, a.s., nastiňuje situaci na trhu a uvádí přístupy, kterými by se mohl podnik vydat.
Keywords: Inovace; Marketingový výzkum; podpora prodeje; životní cyklus výrobku