Jednotka automatiky pro otevírání brány - Dostál, Jiří (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá návrhem a realizací řídící jednotky dvoukřídlé vjezdové brány. Úvod práce je zaměřen na analýzu dostupných řešení na trhu. Dále zde naleznete výběr typu pohonné jednotky dle brány. Praktická část se zabývá konkrétní realizací jednotky, hardwarové a softwarové části a uživatelskému rozhraní.
Automation unit for opening the gate
Keywords: ESP32; ESP-WROOM-32; CC1101; 868MHz; ACS712; DS3231; GSM; ovládání brány; MOC3041; SSR relé; ESP32; ESP-WROOM-32; CC1101; 868MHz; ACS712; DS3231; GSM; gate control; MOC3041; SSR relay