Učební text: Elektronické metody v pozemním stavitelství - Hanus, Milan (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci zpracoval látku "Elektronické metody v pozemním stavitelství" do formy učebního textu, který lze poskytnout studentům středních odborných stavebních škol. Seznamuje žáky s jednou z moderních metod užívaných ve stavebnictví a tím přispívá ke zvýšení odbornosti absolventů těchto škol.
Keywords: pedagogika; učební texty; návrh; střední školy; stavitelství