Vzdělávání zaměstnanců v rámci podniku - Benešová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je analýza vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku po ekonomické a pracovněprávní stránce. Analýza vychází z deskripce právní úpravy pracovního práva a rešerše teorie řízení lidských zdrojů. Práce obsahovat návrhy a doporučení pro budoucí praxi ve vybraném podniku.
Employee education within the company
Keywords: vzdělání; zaměstnanci; školení; spolupráce; dotace; education; employees; training; cooperation; subsidies