Webová prezentace firmy - Šindelář, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce popisuje vytvoření webové prezentace na platformách MySQL a PHP pro firmu prodávající ekonomický software. Teoretická část se zabývá problematikou ochrany databázové vrstvy aplikace před nežádoucími útoky zvenčí, též zahrnuje analýzu a zhodnocení několika dostupných webových prezentací obdobného charakteru. Obsahem implementační části je konkrétní aplikace, která kromě běžné prezentace firmy umožní i prodej nabízeného ekonomického software a organizování a pořádání kurzů pro úspěšné zvládnutí práce s prodávaným softwarem.
Web presentation of company
Keywords: e-shop; MySQL; PHP; zabezpečení databáze; internetové obchody; webová prezentace; database security; e-commerce; website