Vývoj znečištění rtutí odpadních vod ve zdravotnickém zařízení - Pražanová, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Hlavním tématem bakalářské práce je popis procesu znečišťování odpadních vod toxickou rtutí a následná analýza kvality odpadních vod ve Fakultní nemocnici Hradec Králové.
Development of wastewater mercury pollution in a medical facility
Keywords: rtuť; odpadní voda; znečištění; nemocnice; mercury; wastewater; pollution; hospital