Vedení lidí (leadership) a jeho uplatňování v podmínkách konkrétní firmy - Nevečeřalová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se věnuje problematice vedení lidí a skládá se ze dvou částí. V teoretické části jsou vysvětleny základní klíčové pojmy, motivační teorie a další důležitá východiska. Cílem analytické části je realizace kvalitativního výzkumu v konkrétní společnosti, dále zpracování získaných dat, vyhodnocení výsledků a návrh doporučení ke zlepšení současného stavu.
Leadership and its application in terms of specific company
Keywords: vedení lidí; Motivace; Stimulace; fluktuace; motivační teorie; leadership; Motivation; Stimulation; staff turnover; motivational theory