Zkušenost se smrtí a umíráním z pohledu zdravotnického personálu - Svobodová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je věnovaná vnímání smrti zdravotnickým personálem. Také se zaměřuje na zvyklosti spojené s úmrtím na odděleních a jaké zvyklosti má personál v osobním životě. Také se zaměřuji na rozdílnosti vnímání u křesťanek a ateistek a rozdílnost u personálu v "institucích" a v "terénu".
An Experience with Death and Dying from the Perspective of Caregivers
Keywords: umírání; smrt; zdravotnický personál; zvyklosti; dying; death; medical staff; customs