Milkrun systémy a jejich analýza - Vosátka, Dominik (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá analýzou logistických technologií, zejména konceptem Milkrun. Teoretická část je zaměřena popisu mikrologistiky. V praktické části je definován Milkrun a jeho použití v konkrétním podniku.
Milkrun systems and their analysis
Keywords: mikrologistika; milkrun; logistický řetězec; analýza; micrologistics; logistics chain; analysis