Srovnání života ve městě a na vesnici v současné době - Bodláková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce popisuje rozdíly mezi městem a vesnicí a poukazuje na problémy na vesnicích.
Keywords: města; vesnice; obce