Perleťové tiskové barvy pro ofsetový tisk - Shejbal, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Studium tiskových vlastností perleťových tiskových barev a laků. Hodnocení barvové odchylky a změny lesku.
Pearlescent printing inks for offset printing
Keywords: tiskové barvy; perleťové pigmenty; interference