Problémy financování českého zdravotnictví - Matoušek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se ve své první části zabývá teoretickými otázkami zdravotnictví. Druhá část je pak věnována vývoji, situaci a problémům českého zdravotnictví.
Problems of funding of Czech health care system
Keywords: Zdravotnictví; financování; zdravotní péče; výdaje