Propojování finančních služeb obyvatelstvu - Růžičková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zaměřuje na význam finančních služeb a na možnosti jejich propojování, jako je bankopojištění či Kombinace finančních programů ZFP akademie. Zabývá se též institucemi, které poskytují finanční služby a vývojovými trendy v oblasti finančních služeb. Popisuje i jednotlivé druhy životního pojištění.
Interconnection of financial services population
Keywords: financial services; financial institutions; developments; bankassurance; life instance; financial consultancy companies; ZFP Academy; OVB; finanční služby; finanční instituce; vývojové trendy; bankopojištění; Životní pojištění; finančně poradenské společnosti; ZFP akademie; OVB