Výkonnost a rentabilita firmy - Kyselová, Iva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje vývoj výkonnosti a rentability a posuzuje vzájemný vztah mezi výkonnosti a rentabilitou tří firem - ELMET, ELFIM a ELPLAST.
Performance and profitability of firm
Keywords: firmy; výkonnost; rentabilita; produktivita práce