Charakteristika spolupráce jednotek požární ochrany Sboru dobrovolných hasičů a Hasičského záchranného sboru ČR - Karlová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce charakterizuje požární ochranu, zejména pak spolupráci jednotek požární ochrany Sboru dobrovolných hasičů a Hasičského záchranného sboru ČR. Každý kraj má specifika, a proto se bakalářská práce orientuje na Pardubický kraj. Praktická část práce je věnována analýze rozložení jednotlivých druhů jednotek u zásahu.
Characteristics of co-operation of fire protection Fire Fighters and the Fire Rescue service of the Czech Republic
Keywords: požární ochrana; jednotky požární ochrany; hasičský záchranný sbor; územní odbory; fire protection; fire protection units; fire rescue brigade; territorial department