Úloha koučinku v development plánu pracovníka ve vybrané společnosti - Šedová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá úlohou koučinku v development plánu pracovníka ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy ve vzdělávání a rozvoji zaměstnanců a následně je blíže představen pojem koučink, který je pro tuto práci stěžejním. V části praktické se práce nejprve zaměřuje na představení a charakteristiku vybrané společnosti spolu s užším představením koučinku, který zde probíhá. Následně je provedena analýza prostřednictvím kvantitativního a kvalitativního výzkumného designu, jejíž postup je v souladu s Kirkpatrickovým čtyř úrovňovým modelem. Na základě zjištěné situace v podniku jsou v poslední části práce uvedeny návrhy a doporučení ke zvýšení přínosnosti dané metody osobního rozvoje pracovníka.
The role of coaching in the development plan of the employee in the selected company
Keywords: development plán; Kirkpatrickův čtyř-úrovňový model; koučink; rozvoj pracovníků; řízení lidských zdrojů; vzdělávání pracovníků; development plan; Kirkpatrick's four-level model; coaching; employee development; human resource management; employee education